Nejnovější recenze ze sekce Řezačky na papír
Produkt funguje dobře.Jsem spokojena.
- Funguje jak má. :-)
řeže to
- více řezných nástroju
- moc plastu
Jednoduché ovládání
Při řezání je potřeba na řezací kolečka zatlačit. Koupeno mimo jiné kvůli řezací kapacitě až 10 listů najednou. Při prvním pokusu jsem zvládla 9. Spokojenost.
Moc dobrá pomůcka pro práci s látkou. Stále objevuji nové pomocníky.
- kvalita za výhodnou cenu
- pevná, těžší, dobře sedí na stole, možnost výměny nože
- 1500mm šíře
- made in Taiwan :-)
- ocel - váha 25kg
- šrouby
- naprasknuté vodící pravítko u šroubu
Velká řezačka šíře 1500mm v podstatě stejný typ jako naše 12let stará 1300mm . Jediné co mi docela vadí jsou vykukující šrouby skrz spodní části nohou,jsou moc dlouhé. A hlavně naprasknuté vodící pravítko u levého šroubu. Díky praslému a vylomeném pravítku v tomto samém místě jsme kupovali novou řezačku. Tzn. brzy určitě zase upadne. Je to roky špatně vymyšlené . Cena je po letech vyrazně lepší . Návod na složení je použitelný nic na tom ostatně není.
funkcni
funkcni
ušetří práci
- Pokud vám stačí plus mínus někde přefiknout stoh papírů, tak ok
- Nepřesná, naprosto nevhodná pro precizní řezání např. fotek či papírové modelářství apod. Chybí jakékoli vodítko, kudy povede řez.
- Do boku prohnutá konstrukce čepele
Rozhodně nejde mluvit o přesnosti. Chybí jakékoli vodítko, kudy se povede řez. Máte-li ořezávaný objekt už od kraje papíru a kolmo, pak se dá odhadnout podle pozice čepele při prvním kontaktu s papírem, ale jakmile ořezávaný objekt začíná třeba už jen 1cm od kraje (např fotka s bílým rámečkem okolo, který chcete odříznout), tak už nemáte jistotu, že čepelí neříznete do fotky, nebo naopak nenecháte kus bílé plochy neuříznutou.
A druhá věc - nůž je mírně prohnutý směrem do strany (směrem k podkladové desce) a jak klesá, tak se tlakem postupně narovnává - to má tendence jednak posouvat papír a jednak dělat v řezu nepatrný oblouk místo rovného řezu - dá se to uhlídat, ale každý řez je trošku sázka do loterie, co se přesnosti týče.
Moje předchozí řezačka měla nůž perfektně lícovaný se spodní hranou a nad spodní hranou byl taktéž těsně k okraji zalícovaný průhledný plast, takže po celou délku řezu bylo na zlomek milimetru předem vidět, kudy řez povede. Tady ani náhodou.
Takže jo, na hrubé přeříznutí štosu papírů zhruba v nějakém místě ano, ale na přesné řezání zapomeňte.
- Precizní a robustní provedení
- Vyměnitelné hlavy
- Nůž v hlavě je dotlačován pružinou k liště. Tím se doostřuje a velmi přesně řeže.
- lze ořezávat větší archy papíru, přičemž rozměry oproti variantě A4 již nejsou o tolik větší
Je třeba si uvědomit, že řezačka je rozměrná a potřebuje dostatečné místo.
Řez čistý, přesný, jen hůř se nastavuje místo řezu díky krytu.
- Super věc na řezání
- dobře funguje
- splnila očekávání
- vypadá pevné
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »