Nejnovější recenze ze sekce Řezačky na papír
- Levné
- produkt přesně splňuje požadované požadavky
produkt přesně splňuje požadované požadavky
- Robustní plně funkční řezačka. Doporučuji.
- Samozřejmě že řezat několik papírů najednou je výhodnější a rychlejší než stříhání nůžkami či řezání nožem...
- Malá, skladná, levná.
- Řez vyžaduje určitý grif a přitlačení lišty.
- Úplně dobře nedořezává do okrajů.
Používám pouze na malé formáty a to se dá, na větší nevhodné.
super
- Poměrně přesná
- Kvalitní
- Velmi dobrá cena vůči kvalitě
- Důležité části, kde je třeba přesnost, nejsou z plastu, ale hliníku, což zajišťuje větší stabilitu celé řezačky a řezacího nože
- Kvalitní samobrousící řezací nůž
- Papír není po řezu okousaný
- V této cenové kategorii asi jediná takto kvalitní a přesná (200Kč)
- Stabilní plastovo-hliníková konstrukce
- Na občasné domácí využití bohatě stačí
- Je uvedeno, že se dá dokoupit nová řezací hlava (ovšem já ji nikde nenalezl)
- Občas při řezání vrže a zasekává se - vyřešeno promazáním kolejnice a již tento problém nemám
- Pojezd, jezdící po hliníkové kolejnici, není vymyšlen zrovna nejlépe
- Je třeba se naučit řezat přesně (cca 0,5mm od konce řezačky je dráha nože), ale po pár řezech to člověku naskočí do oka a nebude s tím mít problém
- EDIT: Nůž po pár měsících vykolejil a tím se pravděpodobně částečně zničil.
Rozhodně doporučuji pro domácí využití všem. V této cenové kategorii perfektní.
EDIT: Po pár měsících používání se dost otupil nůž a řezačka řezala často i křivě. Nakonec nůž úplně vykolejil a po "nakolejení" zpět již dost drhnul a řezal křivě. Příště si asi připlatím za větší kvalitku.
S řezačkou Dahle 507 jsem zatím spokojen.
- rychlost dodání i před Vánocemi
- kvalitně zabalené zboží před poškozením
- Jednoduchá obsluha
Dobrá kvalita za dobrou cenu
- ostrá
- kovová konstrukce
- vyměnitelné řezací kotouče
Máme v kanceláři krátce, ale řeže krásně. Musí se sní naučit, kde přesně řeže, ale jinak zatím spokojenost.
Splnila mé očekávání.
- dobrý řez
- ostrý nůž
- laser má tlustou čáru, cca milimetr
- neřeže do pravého úhlu
- plastová ochrana nepoužitelná a překáží
- kvalitní,lehký do ruky
- Rezacka je skvela az na dve zasadni veci.
- Pokud rezete po cele delce britu, tak funguje skvele. Ale pokud rezete dlouho jen na zacatku u sroubu tak po chvili zacne drhnout a cepel se v tom miste odrbe, takze rez je na zacatku zubaty. Chyba je v tom, ze je sroub hrozne moc utazeny. Durazne doporucuji ho co nejdrive vice uvolnit. Nejlepe do miry, aby paka samovolne nepadala. Jinak casem budete resit, jak a cim cepel prebrousit.
- Po case mi cerna kovova lista zacala poustet barvu a hrozne spinit papir. Musel jsem barvu obrousit na kov. Je dobre cepel i listu obcas otrit dukladne hadrem. Ta cerna barva i na nozi je hrozny napad.
Mam ji na rezani hracich karet. Gramaz papiru 300.
Je nutne si ji nejdriv vyzkouset, aby clovek vedel jak nastavit papir, pokud chce presny rez.
- Dostatečně velká na A3
- Zvládne více papírů najednou
- Má stlačovač papírů
- Neřeže moc přesně - docela křivě (hlavně tenké papírky - účetenky aj.)
- Nejde přesně nastavit místo řezání, můžu jen odhadovat
Po vyzkoušení bych si koupila jinou.
Dahle 507
Přidáno: 14. listopadu 2020
(naposledy upraveno 23. listopadu 2020)
Zakoupeno v MP Toner spol. s r.o.
Super řezačka
- Tupé
Nevhodné pro kvalitní, rovný a čistý řez
Necakal som za tu cenu kvalitu. Bolo to pre deti ale ani ja som neni schopny s tymto produktom odrezat a ked uz tak vobec nie presne. Odlozim ju niekam a za rok vyhodim. Momentalne vyberam inu.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »