Nejnovější recenze ze sekce Řezačky na papír
- OK
Funkce řezání jsou dobré, ale kvalita zpracování a ta nestabilita při řezání. Není to vždy 100% přesný řez.
Dále uvidíme jak to dlouho vydrží.
- Kvalitní zboží za výbornou cenu
Není to pro profesionály, ale za ty peníze nabízí spoustu muziky.
- Dobrý pomocník
- Jednoduché ovládání
- skvěle řeže
Velká spokojenost, výborně řeže, jednoduchá výměna řezacích kotoučků.
- Byl v soupravě.
Řeže dobře.
- dobrá obsluha
- krájí opravdu kvalitně deklarované množství papíru
- stabilní
- plastové posuvné lišty na doraz papíru
Parádní řezací stroj na velké množství papíru, lehce a bezpečně zvládne i třicet listů. Trochu mne zarazily plastové komponenty, které na tak drahém nástroji působí až příliš lacině.Stejně tak skutečnost, že odpady po krájení, případně odřezané části papírů dopadají na pojezdové lišty, které jsou natřené vazelínou a člověk si buď zamastí ruce, když sbírá odřezky a nebo hůř - může si ušpinit nařezané části. Nicméně třeba plasty vydrží a ochránit odřezky také nakonec nebude až takový problém, nějak to vymyslím. Také nemá zaměření, je nutné si papíry buď odměřit onou plastovou lištou a nebo si nakreslit rysky a spolehnout se na oči. Přes tyto nedostatky určitě řezačku doporučuji, je silná, bezpečná a ostrá.
- kvalitní
- rozumná cena
- náhradní nůž a kreativní nože k mání
RYCHLÁ, OSTRÁ
Je to dobrý výrobek.
Vřelé bych doporučil
Super řezačka, kvalitní výrobek. Jedna z mála má dorazovou lištu na konci řezací délky.
- řeže
Řezačka pro domácnost či malou kancelář, ostrý, kotoučový nůž, dle návodu s možností výměny, bezpečné použití, odřezává i velmi malé množství - 1 mm snadno a přesně. Ulehčí hodně práce. Doporučuji.
- jednoduché a spolehlivé
- není
velmi jednoduché ovládání, spolehlivost, doporučuji
- Spňuje očekávání.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »