Nejnovější recenze ze sekce Řezačky na papír
- tichý řez
dobrá cen za podložku a nůž. S nožem pracuji poprvé takže nemám srovnání s jinýma. Ale řeže se s tím zatím dobře.
cena
- funguje přesně podle očekávání
- levný
- skvěle řeže
- není, dělá co má za rozumnou cenu ;-)
- Cena.
- Kvalitni rezacka
- Rovny rez
- Lehka manipulace
Kvalitni produkt za super cenu. Mohu jedine doporucit.
kvalitní výrobek (materiál, zpracování)
- super
- Neřeže přesně, stopa po noži vede na začátku 1mm vedle linie vyznačené na řezačce. Od druhé poloviny řezu se nůž linii přibližuje a končí pak ve správném místě.
Myslel jsem si, že v ceně okolo 1.000 Kč mi postačí svojí konstrukcí. To je odpovídající. Plechová deska, protiskluzové špunty ze spodu. Bohužel tato cena není dostatečná pro kvalitní práci, to je přesný řez. Měl jsem vybrat dražší. Je dobrá na dělení papíru na dva kusy. Ne na přesné štítky nebo fotografie.
- rychlost dodání
- rychlost dodávky
- Za ty peníze páráda oproti ostatním, zároveň si myslím, že materiál, z kterého je řezačka vyrobená, ceně odpovídá.
- Trochu ohrnuté ostří, protiplech nože mohl být lépe uchycen a z lepšího materiálu.
Jsem velmi spokojená, řezačka dělá co má. Oceňuji možnost nechat znovu nabrousit nůž. Pokud někdy budu potřebovat novou řezačku, určitě zase koupím vyšší třídu od této značky.
Super pro řezání vetsiho množství papíru najednou. Zvládne bez problémů i několik listů přední fólie pro vazbu.
Super řezačka na větší formáty. Nezabere místo a zvládá A3
- dobře drží na místě, má ochranu na prsty plastovou
- Robustní, přesná, zvládá více papírů najednou
- O žádné nevím
Konečně řezačka, která řeže a nekouše.
- Ostry rez a dobry vysuvni system rezaciho kolecka
- Pouze pro pravaky
Vyrobce udava, ze vyrobek je vhody pro pravou i levou ruku. Ale drzet a pouzivat vyrobek je velky rozdil. Pri drzeni v leve ruce vubec neni videt kudy se rez vede, takze pro me uplne nepouzitelny. Kolecko bohuzel nelze premontovat na druhou stranu. Ale pro pravaky je super a nebyt "hendikepu" urcite bych ji jej nechala.
- Skladnost
- Jednoduchost
- Nepřesný řez
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »