Nejnovější recenze ze sekce Řezačky na papír
- Velmi dobrý výrobek
Přítlačná lišta je špatně zkoztruovaná, při přimáčknutí uprostřed se spíš uvolňuje než naopak. Je to ksindl, neměl jsem to kupovat, ale co dělat, když to dnes a deně potřebuji.
- při ořezávání delších papírů občas přítlačná lišta papír posune
Řezačky od Dahláků používáme už několik let a specielně na tomhle kusu je vidět, že kromě designera, na tom zamakali i z hlediska "provozu" a generace od generace jsou ty řezačky masivnější :) a "blboodolnější" (prví generace s kulatou tyčí se prohýbaly, ten je vodicí tyč oválná vs podložka masivnější).
- jednoduchá řezačka pro občasné použití
Tuto řezačku jsem si vybral protože splňuje přesně mé zadání,tj.přesné ořezy fotek,což většina mých vybraných řezaček nesplňovala.Proto tuto řezačku doporučuji všem,kteří potřebují ke své práci přesné ořezy.
- Ostrá
- Absolutně nevhodná pro přesné řezání podle čáry na papíře.
- Chybí horní lišta, pod kterou se papír zasune.
- Papír při řezání uhýbá.
Nechápu použití tohoto typu nepřesné řezačky v domácnosti.
Možná na řezání tvrdých papírů, nebo více papírů na sobě.
malé rozměry, přesný řez
Rychlý nákup z pohodlí domova
- Na takovéto domácí řezání ;o)
Zakoupený produkt měl bohužel vadu (nefungující laser), ale v rámci reklamace bylo vše v pořádku vyřešeno.
- ŘEŽE DOBŘE
- Perfektni
Přesně to, co jsme potřebovali. Snadno seřízne sadu třeba 20 papírů 80g/m2 (víc jsme nepotřebovali), při zcela zvednutém noži se automaticky zvedne i přítlačná lišta, jak začnete nůž sklápět, lišta se přitlačí k papíru a drží ho po celou dobu řezu, je milé, že není potřeba používat další ruku na ovládání přítlaku.
Nastavitelný plastový doraz drží po utažení pěkně pravý úhel, tak doufám, že mu to vydrží dlouhou dobu.
Trochu se mi nelíbí, že v parametrech je uvedeno do 25 listů papíru 70g/m2, to zavání určitým obchodním trikem, jak navýšit katalogovou kapacitu, standardem v kancelářích bývá papír 80g/m2, tedy to zvládne 21-22 listů normálního kancelářského papíru. Myslím, že takto kvalitní výrobek nemá takovýchto nekalých praktik zapotřebí.
Spokojenost - za tyto peníze vynikající poměr cena/kvalita.
- Rychlé a precizní oříznutí A4
- Nízká cena
- Lehká manipulace i pro leváky (narozdíl od klasických nůžek)
- více způsobů řezu (vlnka, rovný)
- velmi nekvalitní provedení
- řeže křivě
- je potřeba při řezání vyvinout velkou sílu, jinak neřeže vůbec
Řezačka za 300, asi nelze očekávat zázraky, ale alespoň funkčnost by tam mohla být, nicméně není.
Rozhodně nedoporučuji, investujte do něčeho lepšího.
Vyhovuje
*****