Nejnovější recenze ze sekce Řezačky na papír
Výborně řeže
- 3 nože
- ostrá
- snadná manipulace
stabilní a ostrá řezačka. máme v kanceláři pro běžné použití. na ořezávání fotek a přání. Ořízne až 5 listů papíru, ale většinou dělám po dvou, abych měla jistotu, že se mi papír nepohne. Práce s řezačkou je snadná.
jsem spokojená ořezává to dobře
- skvělá cena
Velmi praktická řezačka na papír
spokojenost
- Měřítko na podložce je důležité pro přesný řez.
- Ověřeno na kartonu 250g/m2.
- Píšou 8 běžných papírů 80g/m2... Řezné kolečko vyskočí, poškrábe plastové pravítko, poškodí papíry a musí se to celé rozebrat. :-( Další pokusy fakt jen s velkým přítlakem na řezné kolečko, aby nevyskočilo.
- při ořezávání fotek asi tak každou 10. zničíte - ten nožík (pokud to tak jde nazvat) to před sebou hrne, místo uříznutí
Za ty peníze na pár oříznutí asi ujde, kdo chce ořezávat fotky, papíry, kupte si něco lepšího.
- papír nelze zafixovat proti posouvání
- pokud papír přitisknete pravítkem, nemáte už ovšem kudy protáhnout nůž
- nůž není ostrý
- nůž se v držáku pohybuje, s touto řezačkou není možné udělat rovný řez
Velmi důrazně nedoporučuji, naprosto vyhozené peníze. Řezačka neplní ani jednu z funkcí.
- Těžká a velká
- Došla rozlamana- plastový držák na kovové páce mi prijde mimo(vráceny peníze)
Velká, větší než jsem cekalaale došla rozlamana- rozlamany plast držadla, ihned vráceny peníze. Už ji nechci
- Spokojenost dle očekávání.
Zatím jsme nevyzkoušeli.
- Žiletka nejde vyměnit
- 3 různé nože
- přesné řezání
- ostré
- dostatečně velké
Na ořezávání fotek a pro domácí tvorbu dětí super. Řeže přesně a pokud chcete více papírů naráz, zvládne také. Za takovou cenu, je to skvělé.
- pevná konstrukce
- přesný řez
- snadná obsluha
- Kvalitní řezačka
- Spokojenost
splnil naše požiadavku a predstavy
Kvalitní výrobek
Pevná kovová podložka, dobře řeže měkký i tvrdý papir.
Pevná podložka. Stabilní. Rukojeť dorazila uštíplá, ale funkční. Za ty peníze ok.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »